Sintagma Athens Main Square-Greece
Image via Wikipedia

Είδα μία φωτογραφία. Ο Σπύρος, ο γνωστός σκυλάκος που τον συναντούσαμε στη Πλατεία Συντάγματος, στα “ανθοπωλεία” πέθανε από θερμοπληξία. Κι’ αυτό γιατί, οι ποτίστρες που χάρισε στο Δήμο Αθηναίων κάποιος ζωόφιλος δεν έχουν ποτέ …νερό. Ωραίος λαός είμαστε, ναι;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

8 Comments

  1. D. Michalos

    Οταν σας το λεγαμε, η απαντηση σας ηταν οτι ο λαος μια χαρα ειναι αλλα το προβλημα ειναι οι πολιτικοι μας (το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι). Τωρα…

    1. D. Michalos

      Λιγη σημασια εχει αν ολοι αυτοι που αναφερετε εχουν ή δεν εχουν ζωακια στο σπιτι τους (θυμηθειτε λιγο και τον προεδρο Bush junior με τον σκυλο του!).

      Αντιθετα, εχει μεγαλη σημασια τι παιδεία δινουν οι γονεις στα παιδια τους και τι εκπαιδευση προσφερουν τα σχολεια μας. Εκει ειναι η ριζα του κακου. Απο εκει ξεκινανε ολα. Τουλαχιστον, αυτο πιστευω εγω.

    2. george..

      δεν χρειαζονται ζωακια, ειναι οι ιδιοι … και περιβαλονται και απο αγελη λυκων και αρπακτικων … και ψαχνουν για τροφη και αιμα….

  2. Θεωρώ τον εαυτό μου ζωόφιλο με κάπως διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά μία ρητορική ερώτηση θα την κάνω, και μία παρατήρηση επίσης.

    Η ρητορική ερώτηση: Στο Παρίσι, και στο Λονδίνο, και στη Ρώμη, στο κέντρο, τα ποτίζουν τα αδέσποτα;

    Και η παρατήρηση: Κάποιος φίλος ποδηλάτης έχει στη συλλογή του 3 (τρεις) αντιτετανικούς τα τελευταία 2-3 χρόνια από τις προπονήσεις του στην παραλιακή. Γιά τις επιθέσεις δεν έχει στατιστικά στοιχεία, είναι καθημερινές. Πάντως αισθάνεται ευτυχής που δεν χρειάζεται να κάνει και αντιλυσσικούς, μιά και είμαστε πλέον πολιτισμένη χώρα.

    Και μία δεύτερη παρατήρηση, αν μου επιτρέπεται: Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι κάθε έλληνας ζωόφιλος θα χαρακτήριζε τον παραπάνω ποδηλάτη άθλιο, κακούργο κτήνος, γιατί κάθε φορά που του την πέφτει κάποιο αδέσποτο, βγάζει την τρόμπα και του χώνει μία στο κεφάλι.

    Πραγματικά, δεν το είχα σκεφτεί ότι αυτή είναι η χρησιμότητα της τρόμπας στα ποδήλατα, κάτι δηλαδή όπως η γκλίτσα παλιά γιά τα τσοπανόσκυλα.

    Διερωτώμαι όμως, τί γίνεται με τους ποδηλάτες που δεν έχουν την απαραίτητη δεξιοτεχνία στον χειρισμό της τρόμπας και του ποδήλατου ταυτόχρονα.
    Εντάξει, γι’αυτούς υπάρχουν οι αντιτετανικοί (και δεν χρειάζεται αντιλυσσικός!), και επιπλέον οι ανατάξεις οστών είναι πλέον πολύ εύκολες στα άψογα ελληνικά νοσοκομεία γιά την περίπτωση που πέσουν.

      1. Οχι του Σπίλμπεργκ.
        Του Γούντυ Αλλεν ή των αδελφών Κοέν, ανάλογα το σενάριο.

        Αδέσποτα (σκέτα) στο κέντρο πρωτεύουσας της ευρωζώνης, κάνει προς Γούντυ Αλλεν.

        Αδέσποτα μαζί με ποτίστρες γιά αδέσποτα στο κέντρο πρωτεύουσας της ευρωζώνης, έχει κάτι το πιό λεπτό ως χιούμορ και είναι αρκετά σουρεάλ γιά αδελφούς Κοέν.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d