Ξέρω, ξέρω. Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Willie the LandWhale έκανε τη δήλωση αλλά, δεν μπορώ να τη ξεχάσω
Εσύ και η παρέα τα ‘φαγαν γελοίε τύπε. Εγώ δεν “έφαγα” τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Έδωσα 25 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές χωρίς ούτε μία ώρα καθυστέρηση και, στο τέλος της ζωή μου, κάποια λαμόγια μου/μας “έφαγαν” τα πάντα. Γελοίε

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

12 Comments

  1. CHRISTOS

    Αυτό το παμφάγο κατασκεύασμα, είναι η φωνή της κυβέρνησης και μιλάει χωρίς αναστολές ή ντροπή γιατί το λίπος έχει φτάσει στον εγκέφαλο

  2. Κωνσταντινος

    Καταλαβαινω απολυτα το σχολιο σας επι προσωπικου (ακριβως επειδη αναλογη “προσωπικη εμπειρια” συνεπειας εχ και γω) αλλα το ζητημα θα παραμεινει ανοιχτο και αναπαντητο: Καποιοι οικειοποιηθηκαν τους κοπους, την δημιουργια και τις οικονομιες σας (και τις δικες μου και πολλων αλλων), σημερα μας βγαζουν κοροϊδευτικα τη γλωσσα με προκλητικες φραστικες αττάκες του τυπου “μαζι τα φαγαμε”, και εμεις παραμενουμε αποδεκτες τετοιων λεκτικων προσβολων χωρις αυτοι που τις εκστομιζουν να εχο οποιοδηποτε κοστος (αρα, με την βεβαιοτητα οτι θα συνεχισουν να το κανουν, ανεξοδα και ατιμωρητα)

    Κωνσταντινος

  3. tilt

    Μπορεί να πέρασε καιρός αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε.
    Η λήθη είναι ταυτόσημη της ανυπαρξίας.Πρέπει να ξεμπροστιάζουμε, να “κράζουμε”, να αποκαλύπτουμε όλα αυτά τα σκουλήκια της λάσπης που απομύζησαν, ξεπαστρέψαν και οικοιοποιήθηκαν όλο τον πλούτο που παράχθηκε και εισέρευσε για τον εκσυχρονισμό της χώρας. Και αντί να βγούνε να ζητήσουν συγγνώμη και να γκρεμοτσακιστούνε, έχουν το θράσος και μιλάνε !!! όπως ο “γελοιοδέστατος τραγουδιστής”.

    1. Μη ξεχνάτε τους “γαλάζια” σκουλίκια. Ένα που έτυχε να “γνωρίσω” έπερνε ένα σκασμό ευρώ για να εκδίδει περιοδικά. Όπως ένα άλλο, πράσινο και αρκετά pink με ΜΚΟ

  4. Astrapogiannos

    Το “μαζί τα φάγαμε” έχει την στενή και τη ευρεία έννοια.. Υπο την στενή έννοια ο καθένας πλήρωσε τα μαλιοκέφαλά του στο κράτος και υπο την ευρεία έννοια όλοι οι φόροι των νομοταγών πολιτών μοιραστήκανε στον τεράστιο κρατικό μηχανισμό που πήρε την μορφή “κλειδούχων” κτλ δημοσίων υπαλλήλων κατα πάσα πιθανότητα κηφήνων που δεν παράγουν πλούτο ο οποίος θα έκανε το κράτος πλούσιο και επομένως μή προβληματικό. Τουναντίων, επειδή αρχίσανε να μήν φτάνουν πλέον οι φόροι (λόγω ανεπάρκειας του εισπρακτικού μηχανισμού αλλα και πλουτοπαραγωγικής αυτάρκειας των πολιτών) αρχίσανε να πέρνουν ολοένα και περισσότερα δάνεια για να διατηρήσουν μια προβληματική αναλογία εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα σε σχέση πάντα με τον πλυθησμό της χώρας. Το αποτέλεσμα ήταν νά βρεθούμε στην κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Υπο αυτή την έννοια συμφωνώ με τον Πάγκαλο!

      1. Astrapogiannos

        Ας τα λέμε εμεις και δεν πειράζει…¨Χώσιμο, ξεχώσιμο τα καλά και συμφέροντα παρεμβάλοντε πάντα και είναι σχεδον απαραιτήτως διαφορετικά για τον καθένα. In other words, at the end of the day everyone is trying to cover his ass in this country, we are individualists in every aspect of our life. Even when we drive on the road..This is also a micrography of our society.

  5. CHRISTOS

    Πάντως, όταν ένα καράβι βουλιάζει, φταίει ο καπετάνιος και η ομάδα του. Γιατί αυτός οδηγεί το καράβι, και αυτός πληροφορεί το κοινό. Επίσης στη σχέση της διαφθοράς υπάρχει πάντα αυτός που διαφθείρει και αυτός που διαφθείρεται. Δεν μπορούν να έχουν την ίδια ευθύνη, αυτός που διορίζει το παιδί του, με τον πολιτικό που τρώει τα δις, με τις πισίνες, τα κότερα, τις λιμουζίνες, και τον περίδρομο. Ο πολίτης θέλει να διορίσει το παιδί του από ανασφάλεια για το αύριο, μια κατάσταση που την δημιούργησαν αυτοί οι άχρηστοι, για να παίρνει έναν μισθό μισό από τον ευρωπαϊκό, που, προσέξτε: τα μισά είναι ο κανονικός μισθός (που μετράει στη σύνταξη) και τα άλλα μισά είναι επιδόματα, δώρα, κτλ. Σαν να σου λένε ότι: σου δίνουμε αυτά και τα υπόλοιπα στα δωρίζουμε να αισθάνεσαι υποχρέωση.

    1. Astrapogiannos

      Και οι πολιτικοί από την ανασφάλεια τους για το αύριο ότι δέν θα ξαναβγούν στις επόμενες εκλογές διορίζανε αβέρτα.. Μου έτυχε να πάω να εργαστώ στο δημόσιο και στον τόπο μου!, αρρώστησα, έκανα σχεδόν το πάν για να μην με προσλάβουν.. ενώ το 99%; το Ελλήνων θα έκανε το πάν για το αντίθετο. Τυχαίο; Δέν νομίζω!

  6. Κώστας

    Η φράση των 4 λέξεων “τα φάγαμε όλοι μαζί” περικλείει μιά άδικη και αντιαισθητική κατηγορία ανάλογη με αυτόν που την εξεστόμισε, αλλά συγχρόνως και μιά ομολογία ενοχής του.
    Ο αρμόδιος εισαγγελέας τί κάνει ; Υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;

  7. CHRISTOS

    Έχουν καταλάβει πολύ καλά την ψυχοσύνθεση του Έλληνα. Ξέρουν ότι έχει τιμή και το παραμικρό που τυχόν έχει κάνει του βαραίνει τη συνείδηση, άσχετα αν δίπλα του συμβαίνουν Σόδομα και Γόμορρα. Είναι μια μέθοδος για να κρατάς τον άλλο δέσμιο και να σε υπακούει ντροπιασμένος. Έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για τα σχέδια τους. Επίσης ξέρουν ότι ο Έλληνας είναι προσωπολάτρης και περιμένει από προσωπικότητες να σωθεί (που είναι βέβαια μια παγίδα), και από το πρόσωπο που εμπιστεύεται μπορεί να υπομένει πολλά. Έτσι όπως είπε ο Τσίπρας, το ΠΑΣΟΚ με κεφαλή τον Γ.Α.Π. ήταν ο Δούρειος Ίππος για να έλθει το ΔΝΤ στη χώρα μας. Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που χτύπησαν εδώ γιατί είχαν προετοιμάσει πολύ καλά το έδαφος (για δεκαετίες). Χτύπησαν πρώτα την Ελλάδα και μετά την Ιρλανδία, δυο χώρες ιστορικά δύσκολες να ελέγξουν. Μετά τις δύσκολες, οι υπόλοιπες θα είναι παιχνίδι.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.