Παρακολουθώ “ειδήσεις” σε ένα από τα κανάλια ιδιοκτησίας της πιο υποχθόνιας διαπλοκής που έχει εμφανιστεί στην Τζουτζία. Στο νου έρχονται οι νύχτες που, σαν συντάκτης Εξωτερικού Δελτίου πάσχιζα να ανακαλύψω την είδηση ανάμεσα στις χιλιάδες γραμμές που έβγαιναν από τα τέλεξ (τόσο παλιός!), οι σταγόνες ιδρώτα που έμφανίζονταν στο μέτωπο και στα χέρια στη σκέψη ότι, μπορεί κάτι να μου ξεφύγει και να το έχουν την άλλη μέρα οι συνάδελφοι των άλλων εφημερίδων.
Και τώρα παρακολουθώ τους ευλογημένους δημοσιογρπάφους να διαμορφώνουν, βάση σχεδίου, τις εξελίξεις συζητώντας το Απόλυτο Μηδέν. Τι είπε “ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης”, τι νομίζει τι θα γίνει υπουργός που δεν επιθυμεί να απακαλύψει την ταυτότητά του, πότε θα γίνουν (πάλι) εκλογές, ποιοι υπουργοί θα κοπούν, πότε θα ,ιλήσει ο Αλέκος, ποία η γνώμη του Ανθρώπου-Κατσίκα για όσους δεν (τον) ψήφισαν, ποίο το μέλλον της ΝΔ, τι θα κάνει ο “γιωργάκης”, τι σκέπεται ο “κωστάκης” κι’ όλα αυτά τη στιγμή που ο κόσμος μας καταρρέει από τα εγκλήματα των μεταλλαγμένων μπουσομπαρόζων και σαρκοζομέρκελ.
Καμία είδική γνώση σε κανένα θέμα πέρα απ’ το ασταμάτητο αναμάσημα των ίδιων κλισέ. Δεν τους ζηλεύω. Τους λυπάμαι. Χαμένοι στην ασχετοσύνη τους παραπλανούν και παραπλανόνται, εξαπατούν και εξαπατώνται με μία ευκολία που με αφήνει άφωνο.
Ο κόσμος τους αρχίζει απ’ το καπό της τζιπούρας που οδηγούν και τελειώνει στο Μαξίμου, στην Ιπποκράτους, στον Περισσό και στην πολυκατοικία του Καρατζαφέρη.
Ανάμεσά τους και “προοδευτικιές”. Όχι προοδευτικές αλλάς -κιες/ Τσατσές της “ενημέρωσης”. Σύζυγοι, φίλες, γκόμενες και προστατεύομενες νεόπλουτων τσάτσων που, εκτός από ΜΜΕ, ελέγχουν και την. επαρχιώτκου στιλ, “τέχνη”.
Αν ο κόσμος είχε την ικανότητα να καταλάβει την ρηχότητά τους θα τους έπερνε με τις ντομάτες. Όμως, ο κόσμος που τους βλέπει και τους ακούει είναι 100 φορές χειρότερος κι’ έτσι δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν.
Οι νησίδες ποιότητας είναι τόσο, μα τόσο λίγες που πρέπει να σημειώνεις πότε είναι οι εκπομπές των πραγματικών δημοσιογράφων. Τους παρακολουθώ καθ΄λως προσπαθούν να κρατήσοπυν την αξιοπρέπειά τους -και τη μύτη έξω απ’ τα σκ…α και τους καταλαβαίνω.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

One comment

  1. ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ

    Καλημέρα από την Θεσσαλονίκη,Και πάλι, για εκατομμυριοστή φορά, έχεις δίκιο.Βαρέθηκα αυτούς τους ντεμέκ δημοσιοτέτοιους,τους Γιωρίκες,τους Κωστίκες και τους ομοίους τους.Πήγα βέβαια να ψηφίσω, σιγά που θα τους άφηνα μοναχούς να αυτοψηφίζονται, χωρίς όμως κάποια ελπίδα για βελτίωση.Έτσι και αλλιώς από το ένα κόμμα με χωρίζει αίμα, από το άλλο με χωρίζουν δύο σπίτια και από το τρίτο με χωρίζουν όλα πια.Μην το βάζεις κάτω. Έχουν κι εμάς ανάγκη για την επιβίωσή τους.Και πάλι Καλή σας ημέρα….

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.