Καλημέρα!

2η Έκδοση

Νωρίς-νωρίς. Μεγάλη μέρα σήμερα. Θα λάβω μέρος στον Μαραθώνιο για να στείλω ένα μήνυμα για την ανάγκη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, της συνεργασίας των λαών και της ειρήνης. Όπως έχετε προσέξει τον τελευταίο καιρό ταξιδεύω πολύ και στέλνω μηνύματα, με το περίστροφο στο τραπέζι, στη καρέκλα, στον κρόταφο ή ή στο κομοδίνο.

Το ίδιο κάνω συμμετέχοντας σε διάφορες μαζώξεις, συνέδρια και fora όπως το Συμπόσιο της Λήμνου (που γίνεται στη Πάρο), το Συνέδριο της Σύμης (που γίνεται στις Σπέτσες), τη Συγκέντρωση των Ιπποτών του Μνημονίου (που γίνεται στις Βρυξέλες αντί στο Temple of the Rock) και μελών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.  Παλιότερα και για 6 περίπου χρόνια έκανα μαζώξεις στο Bairakrar Inn, στο Kastel-Orizo και στο Club 17. Πιο πριν πήγαινα στο Megaro και άκουγα Bach αλλά, μετά έδωσα το Δαχυτιλίδι στον Froddo Bagins για να το πάει στη Mordor αλλά, στο δρόμο συνάντησε τον Harry Potter και, εκεί ήταν που μου σχίστηκε το κολάν.

Πρώτη σκέψη ήταν να δανειστώ ένα από τον Ραφηνάτο αλλά μετά σκάφθηκα πως έχει χοντρύνει και, το χειρότερο, έχει χάσει τη λαλιά του. Με το ένα και το άλλο παραλίγο να χάσω την εκκίνηση αλλά, η Τίνα μου έδωσε ένα καινούριο κολάν  σε στυλ βερμούδα και, ένα ζευγάρι πορτοκαλί Nike air.  Αμέσως πήρα το ipod μου και ξεκίνησα ακούγωντας το «τρέξε-τρέξε μικρούλη» όπως τότε στο Άμχερστ με τον Χάρι Πότερ-Σαμαρά.

Ο αγώνας τελείωσε, η Mariah Menounos έδωσε το μύνημα πως, ένας είναι ο Μαραθώνιος και όλοι οι άλλοι είναι απομιμήσεις. Τώρα πρέπει να κάνω ένα ντους για να συναντήσω τον φίλο μου τον Ερντοάν προκειμένου να «κλειδώσει» η ελληνο-τουρική φιλία, μετά το σπάσιμο της τουρκο-ισραηλινής που σημαίνει ότι ο Ομπάμα επέλεξε (μέσω του Ισραήλ), την Ελλάδα για στρατηγικό σύμμαχο εν όψει το βομβαρδισμού της Άγκυρας από την αμερικανική αεροπορία. CU!

Επί του πιεστηρίου!

Τη στγμή που γράφω αυτές τις γραμμές ο Ρουσοπεταλωτής μου λέει ότι, βόμβες σκάνε στις πρεσβείες της Μπουργκίνα Φάσο, των Βέρτζιν Αίλαντς, της Ολλανδίας, της Δημοκρατίας Δυτικά του Ρίο Γκράντε και, το σημαντικότερο, στην ελληνική πρεσβεία στην Αθήνα! Το τελευταίο, λέει ο Πεταλορουσόπουλος, είναι ύποπτο διότι κανείς απ’ τους πέντε άνδρες (Ανδρέας, Κώστας, Ξενοφών, Κώστας, Γιώργος), που κυβέρνησαν τα τελευταία 35 χρόνια την Δημοκρατία της Μέσης Γης δεν παρουσίασε συμπτώματα σχιζοφρένειας ώστε να βάζει “βόμβες” στον εαυτό του!

Αυτό πρέπει να σημαίνει ένα πράγμα. Μετά τις επιτυχίες των τελευταίων 6,5 ετών στο Μπαϊρακτάρ και στις Βρυξέλες κάποιος έχει σκάσει απ’ τη ζήλεια και θέλει να με κάνει να σκίσω και το καινούριο μου κολάν….

(ίσως υπάρξει και 3η Έκδοση)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

16 Comments

  1. tasos

    Ως γνωστόν, η Ελλάς είναι χώρα τουρισμού, διακοπών αλλά και… μυθολογίας. Ο πρωθυπουργός ως πατριώτης και εθνικά υπερήφανος συμπεριφέρεται αναλόγως. Απλά πράματα

  2. george..

    μαλλον στημενα μου φαινονται ολα αυτα περι τρομοκρατιας courier… εκλογες στην ελλαδα και στην αμερικη … και η τρομουστερια μαλλον βοηθαει τα κυβερνοκατεστημενα γιατι ο κοσμος φοβαται και δεν θελει αλλαγες και ανασφαλεια… σιγουρα στημενα γεγονοτα… δυσκολα ως πολυ δυσκολο θεωρω την ανατρωπη του υπαρχων μιζοκατεστημενου, καθως νομιζω χρησιμοποιουν μεσα που η μεγαλη μαζα του λαου δεν ειναι ικανη να αντιληφθει … η νεα απειλη η τρομοκρατια ειναι το νεο αλλοθη των νεων φιλευθερων απολυταρχικων καθεστωτων … και απο αυριο κοιμηθητε πλεον ησυχοι .. τα συνορα μας τα φιλανε γαλλοι …. ελπιζω να τους πληρωνουν οι γαλλοι αυτους ..?

    1. coyoteracing

      Kαι γω τα φιλαω τα συνορα…ματς μουτς.

      (Εγω φταιω τωρα,πειτε μου, γιατι δεν θελω να τα σπαω και σε σας τους υπολοιπους).

      Φιλια σ’ ολους και μακρια απο καλα φιλημενους φακελους…sorry φυλαγμενους ηθελα να πω.

  3. C_GRIP

    Καλησπέρα σε όλους
    Σίγουρα αγαπητέ George, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτε. Οι «Υπηρεσίες» λειτουργούν με τρόπους ανεξιχνίαστους και συχνά προβοκατόρικους, όπως το να ωθούν ανόητους ιδεοληπτικούς (που πιστεύουν ότι υπηρετούν την «παγκόσμια επανάσταση» ενώ εν αγνοία τους υπηρετούν την εξουσία), να κάνουν βλακώδεις, εγκληματικές πράξεις.
    Το πρόβλημα είναι ότι κωλοπαίδια όπως αυτά, βάζουν σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνδυνο τους ανύποπτους πολίτες που κυκλοφορούν γύρω τους. Παράδειγμα: η βόμβα που είχε σταλεί αρχικά στο πολιτικό γραφείο του Χρυσοχοϊδη (και τελικά σκότωσε τον υπασπιστή του στο Υπουργείο), είχε μεταφερθεί από συνεργάτη του Υπουργού μαζί με άλλους φακέλους, μέσω … του Μετρό. Φαντάζεστε τι σφαγή θα είχε συμβεί, αν είχε εκραγεί εκεί?
    Από όλα αυτά, το κατεστημένο βγαίνει δυνατότερο γιατί έτσι θέτει διλλήματα που το συμφέρουν (κατά το «Καραμανλής ή Τανκς).
    Η δε μονάδα RABBIT (sic) είναι δυστυχώς πολύ μικρή, ώστε να έχει οποιαδήοπτε επίδραση στον αριθμό των εισερχόμενων λαθρομεταναστών (λιγότερα από 200 στελέχη).

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.