Napoleon Bonaparte II

Αυτό που με κάνει “να βγαίνω απ’ τα ρούχα μου” είναι ότι μιλάει (και μιλάνε) για “εξοδο απ’ τη κρίση”!
Πόσο άσχετος, εκτός πραγματικότητας (ή εντός μίας άλλης μετα-ανθρώπινης κτηνωδίας) μπορεί να είναι κανείς για να λέει τέτοια πράγματα;
Καμία ανάκαμψη δεν πρόκειται να υπάρξει και, ο κόσμος που έρχεται, θα βασίζεται στην απο-ανάπτυξη. Αν ήμουν Γ.Α.Π αυτό θα έλεγα στον λαό αλλά, ευτυχώς, το όνομά μου είναι, ακόμα, Κώστας Καββαθάς του Δημητρίου και της Ερασμίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

4 Comments

  1. coyoteracing

    Αδερφε Κωστα επιτελους σε βρηκα.Ειμαι και ασχετος με τα pc οποτε τωρα με κοψε που να σε ψαξω(που μετακομισες ντε στα wordpress κτλ κτλ).Και παρ΄ολη τη γνωστη μαυριλα που αντικρισα,αισθανθηκα οτι επιτελους,γαμω το κερατο μου,γυρισα σπιτι.Λοιπον μανιφεσταρω και λεω:starxidiamoy το ναυαγιο που ερχεται.Ειμαι ο φελλος που θα μεινει στην επιφανεια.Για τετοιο με ειχε ολη η ελεεινη κοινωνια καθως δεν δανειστηκα,δεν εκλεψα κανεναν,δεν μιζωσα, δεν μπαζωσα, δεν συμπληρωσα ε9 (δεν αγορασα ρε κουφαλες),δεν δεν δεν συμμετειχα πουθενα στην οικοδομηση της υστερικης μπανανιας που μου λαχε να ζω.Για να μη μακρυγορω και προς επιρρωσιν:ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ.ΦΙΛΙΑ.I rest my case.Υγ. η φιλια ειναι συγγενεια αδερφε Κωστα Καββαθα.Να σαι παντα καλα….coyoteracing

    1. “Δικός μου”! 100%. Εγώ έκανα πολλά λάθη. Έφτιαξα σπίτι και, το χειρότερο, έβαλα την εταιρία μου στο… Χρηματιστήριο! Τους έδωσα το σχοινί για να με κρεμάσουν και, με κρέμασαν. Ανάποδα.
      Ούτε εγώ “μίζωσα”. Το αντίθετο. Πλήρωσα στην ώρα τους όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις (το ποσό δεν επιτρέπεται να το (ξανα)πω.
      Το αποτέλεσμα; Μέχρι στιγμής έχω “φάει” 6 χρόνια…φυλακή για τα λεφτά που μου έκλεψαν τα λαμόγια. Και κανείς δεν ζητάει να μάθει τι συνέβει στον άνθρωπο που δημιούργησε τον Περιοδικό Τύπο στην Ελλάδα.
      Γιατί; Γιατί δεν τους έγλυφα τα αρ**δια, δεν ήμουν “δικός τους”. Γιατί δεν είμαι “συζητήσιμος”, “συνεργάσιμος”, δουλάκι του κάθε κλόουν και του κάθε Κλουζό.
      Βέβαια, αυτές οι “αρετές” με οδήγησαν στο περιθώριο. Η αντίδρασή των λωποδυτών κάθε φορά που ακούνε το όνομά μου είναι: ελαμωρετώρα με τον Κωστάκη. Αυτός είναι …αντιδραστικός
      Ούρτ ρε
      Η συνέχεια; Εσείς τι προβλέπετε;

  2. coyoteracing

    Δεν ξερω ρε γαμω τη μου να πληκτρολογω γρηγορα. Θα πεσει γελιο αλλα το coyote, αργα η γρηγορα, θα πιασει το κοτοπουλο τον roadrunner. Kαι τοτε θα του ρθει περιοδος απο πισω.
    Καββαθά, αν καποιοι σε θελουν γραφικό εγω λατρεύω την “εμμονη” στη γραφικοτητα. Οχι μονο την δικη σου. Λατρευω το κορδωμα του καθε λαμογιου οταν μου τα μασαει χοντρα και νομιζει οτι κατι εκανε, οταν γραφει για ακομα ενα θυμα του… εμενα. Μου κλανει παντα μια μαντρα, ειτε το θελει ειτε οχι το κοτοπουλο θα το φαω σνιτσελ.
    Ασε με μενα το θεμα μου εισαι εσυ. Καταλαβαινω οτι η μεγαλυτερη εξοικειωση μου με την τεχνολογια ηταν και ειναι οι Τεχνικες Εκδοσεις (αντλω τεχνογνωσια για να βιδωσω το πτηνο στην ασφαλτο), και εχεις την απολυτη συμπαθεια μου για οσα περιγραφεις παραπανω και σου συγχωρω την εισοδο στο ΧΑΑ μιας και η πατριδα μου, οι Τεχνικες Εκδοσεις, δεν απωλεσαν κυριαρχικα δικαιωματα στο χωρο του περιοδικου τυπου.
    Κωστα καταλαβαινω πως τωρα ξερεις ο,τι επρεπε να εισαι ο ιδρυτης του “κωλοπεριοδικου” τυπου και να ειχες την ικανοποιηση οτι εφαγες καποιον Καββαθα… Όμως ταπεινα σου λεω πως ερχεται η ωρα να δεις τη δυναμη σου. Εγω δεν τα δινω στην εφορια τα σκαω στις Τεχνικες Εκδοσεις να γινει το κολπο σου απο την αρχη.
    Ναι αδερφε ζητα απο εμας βοηθεια να δουμε ποσοι ειμαστε ποσοι καταλαβαμε τι στο διαλογο κανεις στο μπουρδισταν απο το 1970.
    S.A.G.A.P.O. να σαι παντα καλα, η φιλια ειναι συγγενεια……..
    coyoteracing.ΥΓ. σοβαρα μιλαω…Σε σας τους υπολοιπους το λεω

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d