Τελικά μπορεί να μου πει κάποιος who the fuck is Theo? Το γράφω αγγλιστί διότι δεν γνωρίζω (καλά) την γαλλικήν για να ρωτήσω ποιός είναι οι γαμημένος ο Τεό. Από που ήλθε, τι έκανε για τη χώρα του(;) για να μιλάει όπως μιλάει, ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λοιδορεί ένα λαό που ο ίδιος και οι όμοιοι του γονάτισαν, σοδόμισαν, κατάστρεψαν… Είναι προφανές ότι, στο κράτος-οπερέτα που δημιούργησαν τα cartoon της πολιτικής απαντήσεις δεν υπάρχουν. Και δεν επειδή τα “μεγάλα κανάλια” δεν έχουν δημοσιογράφους ικανούς να ρωτήσουν το συγκεκριμένο λαρδί (και άλλα από τα “δύο μεγάλα κόμματα”) για τις ευθύνες τους για την καταδίκη του ελληνικού λαού. Χίλιες φορές το έχω γράψει… ΑΥΤΟΙ είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και όχι ο λαός που έκανε το λάθος να τους εκλέξει. Αυτοί έφτιαξαν το κράτος που, σήμερα, διοικείται από γκαουλάϊτερς. Αυτοί ή μάλλον αυτός (ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Καψής) λένε ότι δεν είναι κακό να έχουμε γκαουλάϊτερς.
Ξεφτίλια. Τι άλλο να πω

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

11 Comments

  1. δημητρης

    Μαστερ ΜΙΑ ενσταση μονο…
    Αυτο το “freak of nature”, δεν εξελεγη μια-δυο φορες.
    Εκλεγεται δεκαετιες, αρα αυτο σημαινει οτι και οι ψηφοφοροι του ειναι κατα συρροην…”κατι” ( αφηστε την φαντασια σας ελευθερη για το “κατι”…
    Οποτε μεριδιο ευθυνης… μενει και για αυτους.
    Ελπιζω στην πολιτικη του εξοντωση, στις επερχομενες εκλογες…………..

  2. Δάσκαλε, μην αναρωτάσαι..
    Είναι ένας απ’ τους “εκπροσώπους” του λαού!
    Εξάλλου, όπως άριστα γνωρίζεις, η κοινωνία μας πιά
    σφίζει από δαύτους..
    Οι “άλλοι Έλληνες”-όπως τους αποκαλούσες-εκλείπουν,
    ή δεν εμφανίζονται πιά στο προσκήνιο…

    1. Κωνσταντινος

      Κατι τετοια λεω και γω στον Καλχα, και με …. αρχιζει στις γρηγορες γιατι διαφωνει. Το μαντειο επιμενει οτι ο λαος ειναι σχεδον αμετοχος για τον φονο. Μονο την πιστολια ακουσε!!

  3. προ'ι'δρυτικος

    Μά είναι συγκεκριμένοι, είναι γνωστοί, θά έλεγα καί σεσημασμένοι εκείνοι πού τόσα χρόνια έχουν δώσει βήμα, άρα καί τό δικαίωμα σέ τέτοιου είδους πολιτικά σκύβαλα, νά υποτιμούν τόν Ελληνικό λαό μέ τά όσα λένε..
    Από τή μεριά του, ό λαός δέν είναι άμοιρος ευθυνών πού μέ τή στήριξή του ”έχρισε” όλους αυτούς τούς ανύπαρκτους σάν εκπροσώπους του, καί μέ τήν ανοχή του όλους αυτούς τούς πολύχρωμους ”δημοσιογράφους-παπαγαλάκια” τών καναλαρχαίων, καί τών μεγαλοεκδοτών, νά αναδεικνύουν τούς ανύπαρκτους..
    Τώρα όμως έφτασε ή ώρα τού ”ταμείου”.. Ό λαός πιά πρέπει νά πετάξει τό πέπλο τού lifestyle πού έντεχνα τού είχαν πετάξει στά μάτια γιά νά μήν βλέπει, καί νά διώξει μακρυά, σκύβαλα πολιτικά, καί παπαγαλάκια καναλαρχαίικα, καί νά διαλέξει γιά εκπροσώπους του πραγματικά έντιμους καί ικανούς ανθρώπους.. Όποτε, καί ΕΑΝ κληθεί νά τό κάνει..
    Προ’ι’δρυτικός

  4. Efstratios Veros

    Ξεφτίλα ,κατάντια,πνευματική εξαθλίωση,αμοραλισμός,ανωριμότητα,εθελοτυφλία,εμπαιγμός,
    δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις να περιγράψει κανείς αυτο που αισθάνεται για τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους πολιτικούς στη χώρα μας. Φως στο τούνελ???? Εγω προσωπικά δεν βλέπω!!!

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d