Δεκάδες σελίδες εφημερίδων και περιοδικών αφιερωμένες σε ηλίθιες ξανθιές, επιβήτορες και μάνατζερς  που κερδίζουν τα προς το καταβροχθίζειν σπρώχνωντας σάρκα και ουσίες.
Στις κυριακάτικες βλέπω φωτογραφίες με αρχοντοβίζιτες που αποτελούν μόνο τη κορυφή του βλάχικου λαιφστάιλ του κρατιδίου. Ξανθιές γουμούσες με μίνι που, είναι φορεμένο ώστε να φαίνεται το αιδείο τους. Το γεγονός δηλώνει ότι είναι διαθέσιμο με 1000, 2000 ή 3000 ευρώ, ανάλογα με το σιλικονάτο μέγεθος των βυζ…ν τους και το ύψος του μαύρου χρώματος στη ρίζα της τρίχας τους.

Δίπλα στα apparitions άλλα, γένους (υποτίθεται) αρσενικού που, οι λεζάντες λένε ότι, αυτή την εβδομάδα, πηδάνε τη τάδε κατίνα ενώ, τη προηγούμενη πηδούσαν την Λούλα Γκομούτσα που τα είχε με τον Χάρη Χύτρα, που τον πήδαγε ο Λάκης Λουαλάκης, που τα είχε με την Τζούλια Ανάτζουλε, που έβγαινε με τον Ρόμο Κοιλιακό, που τα είχε με τον Νίκο Ψιψίνη, που….

Στο βαλκανικό μπορντέλο όπου, προτεραιότητα έχουν οι καλατράβες και οι μετακλειτοί της Βαρκελώνης (και όχι οι γαμολακούβες των δρόμων που τσακίζεσαι με τη μοτοσικλέτα ή το παπί), σε αυτή τη “χώρα” που, κάθε 4 ή 5 ή και 2 χρόνια ανακαλύπτει πως “ή αλλάζει ή βουλιάζει”, ο επόμενος οδηγός αγώνων ράλυ που, για πέντε χρόνια, ανακάλυπταν οι 4ΤΡΟΧΟΙ σε συνεργασία με την Τογιότα δεν μετράει για κανένα ξεγάνωτο αλλά, μετράνε τα πουλιά που θέλουν να γίνουν next top model…
Εμμετό μου ‘ρχεται να κάνω αλλά, ποιος ακούει;
Δεν είμαι παρά ένας καθυστερημένος και “γραφικός” δημοσιογράφος που δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει να παρακολουθώ αγώνα φόρμουλα 1 που γίνεται πάνω σε τεχνητό νησί, με τεχνητό φωτισμό στο Κλεπτροκρατικό “κράτος” του Μπάμπου Ντάμπι, τη στιγμή που, εκατομμύρια αθώοι βομβαρδίζονται απ’ τα Ερπετοειδή ή πεθαίουν απ’ τη πείνα. 
Αϊ σιχτίρ…

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

5 Comments

  1. αναρχόβλαχος

    το θεάμα σε αυτήν την τόσο τέλεια πίστα,είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικό,να τα χέσω τα λεφτά 5-10 πετρελαιάδων,που αν δεν υπήρχε αυτός ο παγκόσμιος ενεργειακός φασισμός,θα αναγκαζόντουσαν να παράγουν και άλλα πράγματα εκτός απο πετρέλαιο,για να επιβιώσουν σαν χώρα.σιγά το κατόρθωμαΠροτιμώ το SPA και κάθε ευρωπαικη πίστα,όχι άλλους άσχετους λεφτάδες..Βέβαια,κάθε νοήμον άνθρωπος πιστεύω θα προτημούσε όλα αυτά τα λεφτά να διατίθονταν εκεί όπου θα έκανα πραγματικά καλο,οπως λές..

  2. Anonymous

    Κύριε Καββαθά,Αφού αυτό πουλάει…όπως λέει και ο λαός "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια". Το έριξε ο κόσμος κουμούτσες κτλ. (κατα τα λεγόμενα σας) στην που..νιά. Αφού δέν έχουμε να επιδείξουμε κάτι άλλο δίνεται η ευκαιρία στον/ην κάθε νέο ή νέα να φτάσει λίγο ψηλότερα η χαμηλότερα (κατα περίπτωση) να παρουσιάσει τις ικανότητες της/του στο τραγούδι κτλ. Το ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζοντε μια ευκαιρία είναι σεβαστό και λογικό. Το κακό όμως είναι ότι το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στην δημιουργία λάθος προτύπων για τους νέους. Αλήθεια μίλησε κανείς από αυτούς που μας κυβερνούν τελευταία για έρευνα και τεχνολογία?? Η εγώ είμαι κουφός και δεν άκουσα ή δυστυχώς λείπει ακόμη και από το λεξιλόγιο τους. Μέσα σε μία παγκοσμιοποιημένη οικονομία η μικρή μας Ελλαδίτσα θα μπορέσει να επιβληθεί όχι με το φτηνό κόστος παραγωγής (φτηνά μεροκάματα κτλ.) αλλά με την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προιόντων που θα επιθυμούν να αγοράσουνε κάποιοι εκτός απο εμάς. Βέβαια και οι ξανθιές γκουμούτσες με μίνι, μπορεί να θεωρηθεί και αυτό καινοτομία αλλα και πάλι ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα οξύς απο τι πρώην ανατολικές χώρες…Άγγελος

  3. Anonymous

    Δεν είστε ο μόνος,κ.Καββαθά ,που του έρχεται να κάνει εμετό. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέτε . Είναι παρήγορο,όμως,ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται και δεν αφήνουν να παρασύρει ο βόθρος τους ίδιους ή ,ακόμα χειρότερα ,τα παιδιά τους.

  4. ΙΩΣΗΦ ΤΖΑΡΔΗΣ

    Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.Για τους Έλληνες είπε: θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο.Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε: Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.Έχεις δίκιο Γαβριήλ, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα.Το βρήκα.. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο. Κι έτσι κι έγινε.Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι έξυπνος,αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι τίμιος,κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο.

  5. Anonymous

    Γιατί εκπλήσσεσθε για το βλαχο-lifestyle του μέσου Ελληνα που εν έτει 2009 θεωρεί σε ποσοστό 30% το Διαδίκτυο επιζήμιο ή/και πολύ ακριβό για να το έχει σπίτι του (ΤΑ ΝΕΑ), ενώ παράλληλα συνεχίζει να πλένει τον εγκέφαλό του με ότι του σερβίρουν κάθε μέρα οι τηλε – Ντερμπεντέρηδες? Εκεί φτάνει η φαντασίωση του ανθρώπου: Nα μπορούσε να είχε να διαθέσει 1000 ευρώ για μια ώρα με τη… Τζούλια!!!Και στον επίλογο του λένε και ολίγον από…Πράσινη ανάπτυξη!!!

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.