http://www.youtube.com/watch?v=zok7LltWU0E
Δεν έκανα ακριβώς αυτό(!) αλλά άλλα εξ ίσου παλαβά!
Το αναρτώ για τους νέους που λένε πως “βαριώνται τη ζωή τους” με τη σημείωση να προσέξουν την ευτυχία στα πρόσωπα των χειριστών των ανεμοπτέρων (που εξακολουθώ να πετάω στην Ανεμολέσχη Αθηνών στο Τατόι)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

0 Comments

    1. γ.καλαμαρας

      και πώς θα βρεθεί ο νέος στο χώρο; με τηλεμεταφορά; και δεν έχει άλλα πρόσθετα έξοδα, (στολή, κ.λ.π.);
      θυμίζει λίγο Μαρία Αντουαννέτα: αφού δεν έχουν ψωμί γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;!!!

      1. Ο μικρός Αστερης έφευγε απ’ το σπίτι στο Κυνοσάργους στις 06.00. Πήγαινε (με τα πόδια) στο σταθμό Λαρίσης όπου έπερνε, με 2 δραχμές) το τρένο για τη Χαλκίδα. κατέβαινε στο σταθμό Δεκέλειας και έμπαινε στο αεροδρόμιο. Η Λέσχη εκπαίδευε ωρεάν τους νέους κάτω των 16 διότι την επιχορηγούσε το Κράτος
        Ο Κώστας έμαθε να πετάει (δωρεάν) στο Αεραθλητικό Κέντρο Τριπόλεως. πήγε σολο στα 16
        Ο Δημήτρης δεν ρουφάει φραπόγαλα, δεν σκυλοτεμπελιάζει στις καφετέριες, δεν τα σπάει επειδή δεν τον καταλαβαίνει η κοινωνία, ο μπαμπάς, η μαμά, η Ακατοίκητη Μπάρμπι που παριστάνει τη Γυναίκα
        Ο Αστέρης, ο Γιάννης, ο Κώστας όλα τα παιδιά δεν τρώνε παντεσπάνι αλλά αρνούνται να φάνε το κουτόχορτο που τους σερβίρουν οι τηλεσκουπιδιάρηδες.
        Μεγάλη κουβέντα…

  1. Γιώργος

    κ.Καββαθά η παρακάτω ταινία υψηλής ανάλυσης μου θυμίζει όλα αυτά που εκπροσωπούσε το περιοδικόα σας “Πτήση & Διάστημα” για μένα την δεκαετία του 80.

    Σας ευχαριστώ για το ταξίδι.

  2. Σπύρος

    Λίγο περίεργο άθλημα στην χώρα του επόμενου ντουβαριού που το διαδέχεται το μεθεπόμενο και η χαρά είναι μεγάλη ίσα με τον ουρανό.
    Να μου το θυμηθείτε θα πλακώσουν τα τεκμήρια με μόνο κοινό παρονομαστή την ολοκληρωτική ισοπέδωση της Σοβιετίας μας προς χάριν των βαριεστημένων και της ανεμπόδιστης ολιγαρχίας πια.
    Μια ζωή Βαλκάνια, μια ζωή κολλημένοι στον κοινό παρονομαστή.
    Ωραίο το HD των παιδιών.

    1. γ.καλαμαρας

      Ο μικρός Αστέρης, όταν μεγάλωσε, γνώρισε πολλούς πατεράδες που ασκούν (εδώ και χρόνια) λειτούργημα;Τα παιδιά τους λοιπόν πώς θα πετάξουν σε υψηλούς ορίζοντες; Πατεράδες-μανάδες λαμόγια = παιδιά σε αφασία…
      μένοντας πάντα σε λαϊκή συνοικία, το ηλικιωμένο πια παιδί (γ.κ.), θυμάται με νοσταλγία ένα συμμαθητή του, Βασίλη Κατσουλίδη τον έλεγαν, που πέθανε αμέσως μετά το απολυτήριο, φτωχός και ξεχασμένος ενώ ήταν άριστος. {μοιάζει άσχετο αλλά είναι πολύ σχετικό}.
      Από τις ταράτσες δεν φαίνονται τα υπόγεια…
      Δεν είναι προσωπικό αλλά πονάει και ο γ.κ. για τα πολλά παιδιά των λαμόγιων. Θα καταφέρουν άραγε να μείνουν Έλληνες;

  3. *Για όσους μίζερους επικαλούνται οικονομικό θέμα:
    ‘Εχετε σκεφτεί ποτέ πόσα χαλάει ένας νέος βδομαδιάτικο για φραπόγαλα, τσιγάρα, στοιχήματα, άσκοπα πήγαινέλα με το αυτοκίνητο του μπαμπά ή έστω, αυτό που του έχει πάρει ο μπαμπάς! Υπάρχει η δυνατότητα αγαπητοί μου, απλώς χρειάζεται αλλαγή στην ιεράρχηση του είδους της διασκέδασης!
    * Για τον Κ.Κ.Κώστα μου, νομίζεις ότι οι σημερινοί νέοι που ξυπνάνε στις 12 τα Σαββατοκύρικα και έχουν μέχρι τις 12 το βράδυ εκείνο το βλέμμα της αγελάδας μπορούν να ικανοποιηθούν – ταρακουνηθούν από τέτοιες συγκινήσεις;

    1. γ.καλαμαρας

      Νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους νέους με το βλέμμα της αγελάδας, αγαπώντας τους και όχι (κατα)κρίνοντάς τους. Ας ψάξουμε να βρούμε τους σωστούς τρόπους. Εμείς φταίμε που έγιναν έτσι. Εμείς να τους εμπνεύσουμε.
      συγγνώμη για το δασκαλίστικο τρόπο μου, αλλά το πιστεύω.
      γ.κ.

      1. Εχεις δίκιο, αλλά έχεις δοκιμάσει να τους απομακρύνεις, με επιχειρήματα φυσικά, από τη νιρβάνα, το χαβαλέ και το χαααλλλαράαα τους; Άσε που όταν απομακρύνεσαι, πέφτει το σχόλιο – δούλεμα σύνεφο! Το κύριο χαρακτηριστικό της νεολαίας σήμερα είναι ότι τα ξέρουν όλα και δυστυχώς για την πείρα ισχύει αυτό που είπε κάποτε η Ρεζάν: ‘Είναι το πιο άχρηστο πράγμα στον κόσμο!Γιατί όταν την απκτάς, σου είναι άχρηστη και δεν μεταβιβάζεται γιατί δε σε ακούει κανένας”!

    1. γ.καλαμαρας

      Ναι. Έχω προσπαθήσει. Στα 20 παιδιά ηλικίας 15-18, 2-3 με ακούνε με σοβαρότητα. Αλλά έστω και 1 να με ακούσει, αισθάνομαι χαρούμενος. Και όταν λέω ακούσει δεν εννοώ υπακούσει. Μήπως κι εγώ ξέρω το τί είναι το σωστό! Αυτό που μετράει για μένα είναι να τα δω να σκέφτονται, να χαθεί έστω και για λίγο το γελαδίσιο βλέμμα.
      Σαλωνίτη, σ’ ευχαριστώ που μου λες ότι έχω δίκιο. Δεν είμαστε σοφοί (ακόμα!).
      Αν μπορέσουμε εμείς οι μεγάλοι να τους εμπνεύσουμε σεβασμό δείχνοντας και ομολογώντας την άγνοιά μας, τότε μας ακούνε και αρχίζουν να σκέφτονται.
      Αυτό είναι ελπίδα για το αύριο.

  4. kyriakos

    Θα είναι μια απλή πτήση ή θα υπάρχει η δυνατότητα για κάποια ακροβατικά. Γιατί δεν κανονίζουμε μια συναντηση στο Τατόι όλοι εμείς που σας διαβάζουμε και να κάνουμε και τη πτήση;

  5. Αλεξ

    Για πτήσεις δηλώνω συμμετοχή, από το κόκπιτ όμως δεν βγαίνω με τίποτα. Προτείνω να βγάλουμε τον καπετάνΚΚ, σαν τιμωρία που ακόμα τολμά να ονειρεύεται και … προσπαθεί να μας ξεσηκώσει από την ησυχία μας….

  6. Σταύρος Αλέξογλου

    Ωραία!Αφολυ σε ορισμένους φαίνεται ακριβό το άθλημα,να αγοράσουν ένα καλό ζευγάρι ορειβατικά άρβυλα με 150€ και ας βγουν στα βουνά!Ας πάρουν το λεωφορείο για Πάρνηθα (μηδαμινό κόστος) για να δουν από πρώτο χέρι πως την κατάντησαν οι Νεοβάρβαροι…Κλείστε τις τηλεοράσεις πιτσιρικάδες,πριν να είναι αργά!Όταν ήμουν 16 έπαιρνα το λεωφορείο για Πανόραμα,περπατούσα 4 χιλιομετράκια για να δω τον Στράτη με το Nissan και τον Ιαβέρη με το Quattro να κατεβαίνουν μαλλιά κουβάρια τον Άγιο Λουκά!Μετά,άγνωστοι,φίλοι του αθλήματος, με φόρτωναν στην καρότσα του Ντάτσουν,με πήγαιναν στις ειδικές και με γυρνούσαν σπίτι μου.Θέλω να καταλήξω στο γεγονός,ότι όταν θέλουμε κάτι πολύ,όλο το Σύμπαν συνομωτεί για να γίνει.Τελεία και παύλα.

  7. …Όταν αρχίσουν οι πιτσιρικάδες να ονειρεύονται Ariel Atom αντί Kompressor,τότε θα αρχίσουν και οι ελπίδες να χορεύουν γύρω μας…Κλείστε τις τηλεοράσεις και κόψτε τα greeklish για να πετάξουμε ψηλά.Και όλα θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d