Ακούστε με και αντιστεθείτε με κάθε μέσο. Όχι στη “κάρτα του πολίτη”, όχι στις κάρτες POS, όχι στον έλεγχο από τους παγκόσμιους λωποδύτες και τα τσιράκια του.
Ιδιαίτερα οι νέοι. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

23 Comments

  1. netakias

    Το ανέβασα στο blog μου πριν από λίγο
    το λινκ είναι http://wp.me/p9GCU-io
    Ηλεκτρονική Κάρτα η εικονική Μακρόνησος του 21ου Αιώνα!
    Ο Πανόπτης της Παγκόσμιας Κυριαρχίας!
    Graecia Delenda Est!
    Τι συμβαίνει με τις ηλεκτρονικές κάρτες;
    Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και το σαφάρι των αποδείξεων που έχει πλέον ατονήσει, η Κυβέρνηση τρέχει να προλάβει την έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας στην οποία θα «περνούν» όλες οι συναλλαγές μας!
    Θα χρησιμοποιεί την υποδομή του συστήματος πληρωμής υποχρεώσεων DIASPOS της Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) ΑΕ.
    Δηλαδή όλες οι συναλλαγές μας θα περνούν από τους διακομιστές (server) μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αμφιβόλου ηθικής, αμφιβόλου διαθέσεων και αγνώστων σκοπών!
    Ο,τι αγοράζουμε καθημερινά θα ελέγχεται και θα επεξεργάζεται από όποιον έχει πρόσβαση, πολιτική ή οικονομική, στο δίκτυο. Μέχρι τώρα αυτό γινόταν εν μέρει με τις πιστωτικές ή με τις αγορές μας από το διαδίκτυο, αλλά είχαμε την επιλογή της “έκθεσης” μας στο σύστημα.
    Και σαν μην έφτανε αυτό, η κάρτα θα φέρει τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου κάθε πολίτη τον ΑΜΚΑ ή κι άλλα ακόμη στοιχεία και θα χορηγείται είτε από κάθε ΤΡΑΠΕΖΑ ξεχωριστά, είτε από το υπουργείο Οικονομικών! Δηλαδή εκτός από τον έλεγχο των συναλλαγών μας, οι τράπεζες θα έχουν και προμήθεια δισεκατομμυρίων κερδών από το πουθενά!
    Χωρίς την δική μας έγκριση! Χωρίς την δική μας επιλογή ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά θα περνάει με το αζημείωτο από το Τραπεζικό Ιδιωτικό Σύστημα !
    Θα είμαστε γυμνοί, μπροστά σε μια φυλακή 10 εκ. ανθρώπων!
    Αφού μπήκαν πρώτα τα κάγκελα με τις κάμερες , τώρα θέλουν να κλείσουν και την πόρτα χτίζοντας μια νέα ,ηλεκτρονική πλέον, Μακρόνησος.
    Σκεφτείτε πως ακόμη κι η πιο αστεία κι αθώα αγορά, όπως πχ ένα Σουβλάκι, από κάποιον που έχει χοληστερίνη, πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια ασφαλιστική εταιρεία ή ακόμη και το ΙΚΑ!
    Ο τρόπος που τρεφόμαστε, ο τρόπος που ντυνόμαστε, ο τρόπος που σκεφτόμαστε (βιβλία, DVD), o τόπος που κινούμαστε (διακοπές, εστιατόρια), ακόμη κι ο τόπος που γ@@@μαστε δεν θα είναι κρυφός για όποιον θέλει κακοβούλως να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες αυτές.
    Οσο για την ασφάλεια και την εχεμύθεια των πληροφοριών δείτε το παράδειγμα των διαφημιστικών φυλλαδίων που καταφθάνουν σπίτι σας μετά από ένα τοκετό, που αν κι ως ιατρική πράξη θεωρείται απόρρητο, γίνεται γνωστό στις ενδιαφερόμενες εταιρείες!
    Και τι όφελος θα έχει αυτό το μέτρο, κατά της φοροδιαφυγής, στο όνομα της οποίας κι επιβαλλέται; Μηδαμινή, ίσως στην αρχή να μουδιάσει (κι άλλο;!) η αγορά αλλά ως εκεί. Γιατί τα μεγάλα ποσά κι οι μεγαλοκαρχαρίες, θα καταφέρουν πάλι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε να τα βγάλουν από την χώρα, είτε να τα κυκλοφορούν κάτω από το τραπέζι (Siemens, Goldman Sachs, ΠΑΕ κτλ).
    Αυτοί που θα φυλακιστούν θα είμαστε πάλι (!) όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι κι οι εργαζόμενοι. Από τον μισθό που δεν μπορούμε να αποκρύψουμε, θα ξέρουν πόσα μπορούμε να ξοδέψουμε.
    Κι αν μέχρι τώρα, η γενιά των G700 μας φάνταζε δύσκολη σκεφτείτε τι μας περιμένει τώρα που μιλάνε για την γενιά των G500 ή με τα 20 ευρώ ημερομίσθιο που ήδη συζητούν!
    Γιατί αν κάποιος G700 μπορούσε να βελτιώσει, έστω λίγο τα οικονομικά του, με μια δεύτερη “μαύρη” εργασία (Delivery, Σερβιτόρος, Μερεμέτια) να τσοντάρει εδώ κι εκεί, ή ακόμη η παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια που βοηθάει ο λίγο ο παππούς, λίγο η γιαγιά, τώρα δεν θα μπορεί να το κάνει, αφού θα μπαίνει στη Μαύρη λίστα του Συστήματος.
    Οπως και κυνικά γράφουν ΤΑ ΝΕΑ (του ΔΝΤ βεβαίως-βεβαίως)
    “Ωστόσο, προβλήματα αναμένεται να παρουσιασθούν στις συναλλαγές με μικροποσά και στο υπαίθριο εμπόριο.”
    Δηλαδή αυτό ακριβώς που μας έσωζε όλα αυτά τα χρόνια από την απόλυτη ένδεια (ξέρω ξέρω, μαζί τα φάγαμε) είναι “πρόβλημα” για τους σοφούς της Κυβέρνησης!
    Γιατί έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της Δωρεάν Κοινωνικής Πρόνοιας (Υγεία, Περίθαλψη, Παιδεία, Πολεοδομία, Συντάξεις, Γρηγορόσημο) και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα άλλο!
    Γινόμαστε όλοι μέρος σε ένα πείραμα ελέγχου. Μακριά από εμάς οι θεωρίες συνωμοσίας, οι Νεφελίμ ή οι Ελοχίμ (για τον ΓΑΠ δεν ξέρω ), το κόλπο φέρνει χρήματα, τρισεκατομμύρια, τα υλικά είναι έτοιμα (λαός), η κοινωνία των προθύμων (Κυβέρνηση-Συνδικάτα) στο πόστο της κι οι τραπεζίτες στο Τιμόνι (ΔΝΤ).
    Η τράπεζες ακονίζουν τα μαχαίρια τους, καθώς κι ο Εισαγωγέας των καρτών, που είχε την εσωτερική πληροφόρηση κι είναι έτοιμος να τις εγκαταστήσει. Πρέπει να αντιδράσουμε, τουλάχιστον σαν άτομα, είτε με την στοχευμένη ψήφο-μήνυμα στις προσεχείς εκλογές (διπλές άραγε;), είτε με την άρνηση μας.
    Αλλά αυτά είναι το ελάχιστο.
    Το πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει, η ΓΣΕΕ πλέον κι επισήμως κάνει πλάτες στο Μνημόνιο, οι συλλογικότητες τύπου ΜΚΟ είναι το ίδιο το σύστημα, την Αριστερά την διέλυσαν οι πεμπτοφαλαγγίτες που έτρεφε στον κόρφο της κι η κοινωνική συνοχή με τόσους (παράνομους) μετανάστες είναι ανέκδοτο!.
    Το μέλλον θα δείξει τις αντοχές μας ή την ενδοτικότητα μας. Το μόνο μας όπλο είναι η Παιδεία μας, που θα μας κρατήσει σε επαγρύπνηση, μέχρι η κρίσιμη μάζα γίνει αρκετή ώστε να μας σηκώσει από τον καναπέ ή….το πληκτρολόγιο….αλλιώς…Merde!

    1. Σπύρος

      Έλεος
      Στα πόσα χιλιόμετρα θα πάει πίσω η ουρά διοδίων κάπου εκεί στο άπειρο θα τελειώνει φαντάζομαι…βήμα_ταχύ, λάου_λάου, χρόνος για καφεδάκι θα βρεθεί τελικά!

      1. Kasper

        Σε έχει ήδη φακελωμένο εδώ και πολλά χρόνια, δεν σε είδα να αντιδράς…
        Είναι φανερό ότι δεν διαβάζεις τα άρθρα μου αλλιώς δεν θα έλεγες πως δεν αντιδρώ._Κ.Κ.

  2. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    NAI στον Μεγάλο Αδελφό, ΝΑΙ στην αστυνομία σκέψης, Ναι στην εσχάτη των ποινών σ’όσους έχουν διαπράξει το έγκλημα σκέψης, ΝΑΙ στην Νέα Γλώσσα, ΝΑΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνση, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΝΑΙ στην μία κάρτα που θα περιέχει όλη την ζωή του πολίτη, ΝΑΙ στον απόλυτο έλεγχο από μία γραφειοκρατική ελίτ, ΝΑΙ στον απόλυτο έλεγχο της ζωής των καταναλωτών, ΝΑΙ στην απόλυτη αλήθεια των ειδικών του ΔΝΤ, ΝΑΙ στην απόλυτη αλήθεια των ειδικών της Παγκόσμιας Τράπεζας, ΝΑΙ στην απόλυτη αλήθεια του Τρισέ, ΝΑΙ στην απόλυτη αλήθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ΝΑΙ στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ των πολιτών στο τραπεζικό σύστημα, ΝΑΙ στους χρήσιμους ηλίθιους του συστήματος, ΝΑΙ στους ικανοποιημένους καταναλωτές ΟΧΙ στους σκεπτόμενους πολίτες, ΝΑΙ στην προπαγάνδα των Μεσων Μαζικής Εξαπάτησης ΟΧΙ στην αντίθετη άποψη και την κριτική σκέψη, ΝΑΙ στον Ένα Παγκόσμιο Πολυπολιτισμό όχι στην ύπαρξη πολλών διαφορετικών ανεξάρτητων λαών, πολιτισμών, εθνών-κρατών. Θέλεις ανόητε πολίτη εξελίξεις στην ιατρική, στις επιστήμες, στην τεχνολογία που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, σου σώζουν την ζωή, διευκολύνουν την επαφή σου και την επικοινωνία σου και τις μετακινήσεις αλλά ταυτόχρονα δεν αποδέχεσαι απόλυτες παγκόσμιες εξούσίες, απόλυτους ελεγχους από εθνικές και υπερεθνικές γραφειοκρατικές δομές, θέλεις να υπάρχουν Ελληνες, Γάλλοι, Ιρλανδοί, Αιγύπτιοι, Τουρκοι, Κινέζοι κλπ??? ΟΟΧΧΧΙΙΙΙ !!!! Δεν γίνεται!!!!! Ή μεγάλος Αδελφός ή λίθινη εποχή είναι η απάντηση!!!!! ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ (στην πυρά οι Νεκρές Γλώσσες), ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΤΖΙΑΣ!!!!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΜΑΣ!!!!! ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!! ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!!!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΔΕΩΝ!!!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!!

  3. Panos

    ΟΛΑ όσα έχουν ειπωθεί εδώ και χρόνια για τον Μεγάλο Αδελφό, το ηλεκτρονικό φακέλωμα και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, υπάρχουν ήδη στις καλένδες της Νεοταξικής Αλήτ.
    Βρε μήπως και οι Μάγιας είχαν δίκιο για το 2012?
    Δε μπορεί όλες αυτές τις μεσαιωνικές ραδιουργίες να τις καταπιούμε αμάσητες….Λογικά κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και τα πρόβατα.

  4. Johhny

    Όταν ο Γιωργάκης έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή “Πρώτα ο Πολίτης” (το ξέχασε άραγε?…), εννοούσε “Πρωτα ο Πολίτης θα πληρώσει την νύφη”. Σύμφωνα με το “Άλλος γαμεί και άλλος πληρώνει”.

  5. Angelos Mintsoudis

    Ρεεεε με παρακολουθείς?!?
    Κάποτε στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία καθόμουν με έναν φίλο και κουβεντιάζαμε στο εστιατόριο. Αφού ήρθε η ώρα και έπρεπε να πάω να συναντήσω μία γκόμενα με κάποια δικαιολογία απαντώντας στην ερώτηση “πού θα πας τώρα?” την κάνω και μετά από μία παράξενη διαδρομή με ασανσέρ και διαδρόμους κατέληξα εκεί που ήθελα. Κάποια στιγμή και ενώ το πρόσωπο απάντούσε σύντομα στο τηλέφωνο κοιτάω πίσω και βλέπω τον φίλο που απέφυγα προηγουμένος. “Ααα έδω αυτή την δουλειά έιχες μου λεει εεε?”. “Καλά ρε” του λέω “με παρακολουθείς?!?” Το πόσο ενοχλημένος αισθάνθηκα δέν περιγράφετε. Αφού άκουσε τα σχετικά μπινελίκια και το έπεισα να φύγει έβγαλα το συμπέρασμα ότι ¨ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!¨ διότι συνιστά παραβίαση της ιδιωτικότητας. Φαντάζομε τί θα γίνει με την κάρτα που λένε ότι θα μας δώσουν. Είπαμε να μην το παρακάνουν..ειδάλως…


  6. Σπίτι… Διαβάζω τα σχόλια σας και ακούω το τραγούδι που μου έστειλε ο Locco1.
    Δυό λέξεις για την γ**%ω κάρτα. Τι σχέση έχει το Ίντερνετ μ’ αυτές τις χειροπέδες; Αν κάποιος θέλει να μη χρησιμοποεί τον ιστό το κάνει. Πολλοί φίλοι δημοσιογράφοι αρνούνται να εμπλακούν. Με το άλλο, το πλαστικό αρχ**%δι, καμιά 10άρια αργυραμοιβοί στην Ελλάδα και 100-200 νταβάδες θα έχουν πρόσβαση στη ζωή μας. Τι τρώμε, τι πίνουμε, που πάμε, τα πάντα.
    Αυτός είναι Σκοταδισμός και όχι η άρνηση τους. Η μόνη ελπίδα των λαών είναι οι χάκερς. Οι νέοι πληροφορικάριοι που θα διαλύσουν τα δίκτυα και θα κάνουν το σύστημα να κλονιστεί.
    Μία άλλη (ελπίδα) είναι ότι, η αχνά διαφαινόμενη “ανάδυση” ενός νέου κομμουνισμού που, σε συνεργασία με τα απελευθερωτικά κινήματα που δραστηριοποιούνται στον πλανήτη, θα δημιουργήσει κοινωνίες που θα βασίζονται στη μη καταστρεπτική ανάπτυξη και στην Παιδεία… Λέω τώρα…

    1. Αν κρίνω απο το παράδειγμα με τον Πολ Ποτ, δλδ την μοναδική εφαρμογή στην πράξη της πλήρους κατάργησης του αστικού κράτους, το οποίο έχουμε ιστορικά στην διάθεση μας για μελέτη, εκεί να δεις σκοταδισμός που θα κάτσει.

    2. Kasper

      Η καταγραφή στον ιντερνετ δεν γίνεται μόνο όταν χρησιμοποιείς την υπηρεσία web (η IP σε ακολουθεί παντού όποια υπηρεσία και αν χρησιμοποιήσεις).
      Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καταγράφουν τα πάντα (αριθμούς, χρόνο, τοποθεσία) γιατί δεν διαμαρτύρεσαι;
      Ο server της wordpress που έχεις το ιστολόγιό σου καταγράφει τα πάντα γιατί δεν έκανες επανάσταση;
      Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να ζούμε με την τεχνολογία θα πρέπει να αποδεχτούμε το ότι τα πάντα καταγράφονται. Η προστασία των δεδομένων αυτών πρέπει να είναι το κύριο μέλημά μας και όχι το πως θα καταστρέψουμε το σύστημα.
      Χωρίς να γνωρίζεις πως θα λειτουργεί αυτό το σύστημα με την καταγραφή των συναλλαγών βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

  7. Ένα.
    Το Καπιταλιστικό σύστημα προσπαθεί να μας παγκοσμιοποιήσει (οι αριστεροί στις μέρες μας στηρίζουν ακριβώς αυτή την παγκοσμιοποίηση, όχι κάτι άλλο ή κάποιου άλλου).
    Δύο.
    Αυτό το επιδιώκουν με απώτερο σκοπό μια ενιαία σουποποίηση της διεθνούς καταναλωτικής αγοράς. Όλοι θα έχουν τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες, και, όλα θα πωλούνται παντού.
    Ίσον.
    (α)Τρομερά κέρδη και (β) λίγοι παίκτες στην εκμετάλλευση της αγοράς.
    Παρεπόμενα.
    – Εκτός απο τα οικονομικά, αυτό έχει να κάνει και με την πολιτική. Μια κυβέρνηση (διακυβέρνηση το λένε), μια εξουσία, ένας “Μπους” επάνω και τέρμα, οι άλλοι “νομάρχες”.
    – Τουλάχιστον τώρα όταν ταξιδεύεις σε κάθε χώρα έχεις να κάνεις και με διαφορετικά ΜΜΕ, εν γένει. Στο μέλλον, με όλα αυτά, θα είναι ένας μόνο χώρος σαν ΜΜΕ, μια προπαγάνδα σε όλο τον κόσμο και τέλος.
    – Το ακόμη πιο ενοχλητικό είναι οτι ήδη το κάνουν για εμάς χωρίς εμάς, και με συνοπτικές διαδικασίες. Κανείς δεν μας ρωτάει, παρα μόνο ακούμε αποφάσεις και αξιωματικές παρόλες για την “παγκοσμιοποίηση” (βλέπε ΓΑΠ).
    – Αν, μάλιστα, σε αυτή την νέα κατάσταση συμβεί να είσαι απέναντι ως “αντικαθεστωτικός” δεν θα έχεις πουθενά να κρυφτείς και πουθενά να πας.
    Σημείωση.
    Το πρώτο μέσον μέσω του οποίου επιχειρείται να γίνει αυτό είναι η “Συνδιάσκεψη για το κλίμα”.
    Σου λένε: “καταστρεφόμαστε σαν πλανήτης και εξ αυτού δεν υπάρχει ανάγκη να σας ρωτήσουμε, είναι μονόδρομος, εσείς καθίστε στην τιβι και θα μαθαίνετε τι αποφασίζουμε”.
    Γαβ!

  8. warmo

    Γιναμε ολοι εξπερ της τεχνολογιας και με ζηλο υπερασπιστες της. Οταν αυτα που ηδη συμβαινουν τα ειχε περιγραψει με απολυτη λεπτομερεια ο Αποστολος Ιωαννης στην Αποκαλυψη πριν……. απο 2.000 χρονια!
    Ο σωζων εαυτο σωθειτο! Για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε!!!!!!!!!!

  9. coyoteracing

    Απ’ οτι βλεπω παμε για συνεδριο.Με τοσες συνιστωσες θα βαρεσουμε διαλυση.Κε Καββαθα (σλουουουουουρπ) θα ηθελα να αναλαβω το προεδρειο.
    Ειναι γνωστο πως αν πεταξεις μια πετρα στην Ελλαδα θα πετυχεις ή προεδρο ή σκυλο.Στην περιπτωση μου και τα δυο.
    Η ενοτητα θα διασφαλιστει με απολυτο ελεγχο της καθε ιδεας που θα κατεβασει ο νους και θα φτυσει ο στομας καθε συνεδρου.
    Σιγα μη σας ρωτησω τι θα αποφασισω στην εποχη του ΔΝΤ.
    Εμενα αυτο θα με πειραζε,να βρισκομαι προ τετελεσμενων αλλα τωρα σκασιλα μου.Και προεδρος και…σκυλος.
    ……….αουουουουουου

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d