Αφού τελείωσαν με τον «ανθρωπιστικό» τους πόλεμο εναντίον του ….Μιλόσεβιτς και ισοπέδωσαν την υποδομή μίας χώρας που δεν χρωστούσε τίποτα έστειλαν (μέσω Θεσσαλονίκης σε ένα είδος πρόβα τζενεράλε) τα στρατεύματα τους στο Κοσσυφοπέδιο για να «προστατεύσουν» τους αλβανόφωνους από τις «θηριωδίες» των Σέρβων. Μετά συναντήθηκαν για να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την «ανασυγκρότηση» της νότιας βαλκανικής (οτιδήποτε κι’ αν σημαίνει αυτό). Η ανασυγκρότηση όμως δεν προχώρησε επειδή πως θα ανασυγκροτηθεί μία περιοχή όταν δεν την ελέγχεις πατόκορφα; Μια και δυο λοιπόν προχώρησαν στο δεύτερο στάδιο του σχεδίου τους (το ημιτελικό) που είναι η «ανεξαρτητοποίηση» του Κοσσυφοπεδίου. Πως θα το κάνουν όμως αυτό χωρίς να γίνουν ρεζίλι των σκυλιώνε; Απλό. Βάζουν τσι Αλβανοί «εξτρεμιστές» να επιτεθούν στο μόρφωμα που, η Τζουτζία αποκαλεί Φιρόμ, το ΝΑΤΟ «Μακεδονία», ο υπουργός άμυνας «φάϊρομ» και ορισμένοι έλληνες φωτιά στα (βόρεια) σύνορα μας. Μια και δυο οι αλβανοί «εξτρεμιστές» επιτίθενται στο Τέτοβο και αλλού και, τα «Σκόπια» ζητούν «βοήθεια» από το ….ΝΑΤΟ! Το οποίο νάτο δεν «επεμβαίνει» αλλά ζητάει από τους Σέρβους να καταλάβουν την ουδέτερη ζώνη και να βγάλουν αυτοί το φίδι απ’ τη τρύπα.
Παράλληλα, ο γ.γ. του νάτο επισκέπτεται την Αθήνα, προφανώς για να προετοιμάσει το 3ο στάδιο του Σχεδίου αποσταθεροποίησης της νότιας βαλκανικής.
Ποίο είναι; Οι αλβανοί «εξτρεμιστές» συνεχίζουν τις «επιθέσεις», η «φάϊρομ» καταρρέει, η Αλβανία μεγαλώνει, η Ελλάδα μικραίνει (τι να κάνει με 1 εκατομμύριο αλβανούς; Πόλεμο εναντίον της «μεγάλης» Αλβανίας;), η Βουλγαρία δεν παίρνει τίποτα (προς το παρόν) και όλοι είναι ευχαριστημένοι και ποιο πολύ απ’ όλους το νάτο που βλέπει τα σχέδια του να ευοδώνονται.
Α… Ξέχασα να σας πω ότι, το επόμενο βήμα είναι η Ελλάδα να υπογράψει (ως χώρα-μέλος του νάτο) μία συμφωνία που θα επιτρέπει στη Μεγάλη Αλβανία να χρησιμοποιεί (στα πλαίσια της ανασυγκρότησης της νότιας βαλκανικής) το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στο οποίο λιμάνι έχουν ήδη δημιουργηθεί οι συνθήκες και οι υποδομές ώστε να «εξυπηρετήσει» και το 4ο μέρος του Σχεδίου που θα περιλαμβάνει και τη δυτική Θράκη.
Αυτά είχα να σας πω και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας._Κ.Κ. (pilot@techlink.gr)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

One comment

  1. C_GRIP

    Μόνο επιστημονική φαντασία δεν είναι τα παραπάνω.
    Οποιος ασχολείται έστω και λίγο με τη (στρατιωτική και όχι μόνο ιστορία), μπορεί σχετικά εύκολα να διαβλέψει τι θα συμβεί σε λίγα χρόνια στη “γειτονιά” μας. Και αυτό χωρίς σύνδρομα καταδίωξης, υστερικές εθνικιστικές κραυγές περί των “κακών γειτόνων”, ή μεγαλοϊδεατισμούς.
    Απλά η σημαντική γεωστρατηγική μας θέση, συνεπάγεται συνεχή προβλήματα και επιβάλλει μόνιμη επαγρύπνηση. Το ερώτημα είναι, αν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ή είμαστε έρμαια του θυμικού μας (π.χ. σήμερα οι “τάδε” μας αγαπάνε, οι “άλλοι” μας μισούν και vice versa)

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d