Άν δεν είδατε την εκπομπή του ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ, “Το Κουτί της Πανδώρας” χάσατε την ευκαιρία να ….φτύσετε νοερά τους “μεγάλους” πολιτικούς των τελευταίων 35 ετών που οδήγησαν την ελληνική γεωργία στην απαξία.
Μπράβο συνάδελφε!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. tasos

    Ημισχετικό: Μπήκε υποψήφιο πράσινο ον σε κατάστημα που έτυχε να είμαι μέσα και μου δίνει κάρτα και φυλλάδια με τον εμετικό ήλιο τους και με την προτροπή να τον “στηρίξω”. Του απαντάω λοιπόν μεγαλόφωνα:
    “Ζω σε διεφθαρμένη χώρα κύριε κατά δήλωση του πρωθυπουργού ΜΑΣ, λάδωσέ με λοιπόν με 100 ευρώ για να σε ψηφίσω.”
    Πήραν χαμπάρι και οι υπόλοιποι τι συνέβη και ξεκίνησαν να ζητάν διάφορα ποσά, σα δημοπρασία έγινε. Έγινε ρεζίλι και γελάσαμε πολύ. Είναι καλή ατάκα, χρησιμοποίηστε την όποτε μπορείτε, τα χρονικά περιθώρια για τη χρήση της και για τα πιθανά κέρδη στενεύουν! Αν είστε και με παρέα μεγάλη μπορούν να αρχίσουν και τη γιούχα αν δεν πληρωθούν.

  2. M

    Εγώ δέν είδα την πανδώρα, αλλά διάβασα αυτό στο Βήμα της Κυριακής και μου “έφτιαξε” την ημέρα:
    …Ο Μ. Λαζαρίδης έχει μια επιχείρηση στην Αμερική με 12.000 υπαλλήλους και ένα μικρό Κέντρο Ερευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη. Σε ηλικία 49 ετών, σήμερα, συγκαταλέγεται στους 100 πλουσιότερους στον κόσμο και η αξία της εταιρείας του, της RΙΜ, αποτιμάται σε 33 δισ. δολάρια. Τον ερχόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει έναν νέο φορητό υπολογιστή-ταμπλέτα, τον οποίο παρουσίασε σε πανηγυρική τελετή στο Σαν Φρανσίσκο. Φιλοδοξία του ήταν να αναπτύξει το Κέντρο Ερευνας της Ευρώπης. Και αυτό θα γίνει στην Τουρκία! Ο πρόεδρος του πανίσχυρου Κέντρου Επενδύσεων της Τουρκίας «ανακάλυψε» ότι ο Μ. Λαζαρίδης είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη. Εφυγε σε ηλικία πέντε ετών για τον Καναδά, από όπου ξεκίνησε την ανοδική πορεία προς το…Βlackberry. Η πρώτη συνάντηση πήγε καλά. Ελκυστικές οι προσφορές των Τούρκων. Του πρόσφεραν ακόμη και την τουρκική υπηκοότητα. Με παρέμβαση του ίδιου του Ερντογάν ξεπεράστηκε το εμπόδιο της υποχρεωτικής στράτευσης! (Εμείς παραβλέπαμε τους όρους για την ελληνική υπηκοότητα σε ξένους ποδοσφαιριστές!) Και οι εφημερίδες της Αγκυρας πανηγύριζαν με πρωτοσέλιδους τίτλους: «Ο Μr Βlackberry γίνεται Τούρκος».
    Ας μην εκπλησσόμαστε διότι η Τουρκία τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης… Κίνας και ο πρωθυπουργός της Κίνας πριν από λίγες ημέρες την επιβράβευσε με εξαγγελία επενδύσεων ύψους 100 δισ. δολαρίων! Και δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν αυτές οι επενδύσεις υλοποιηθούν με ταχύ ρυθμό. Εκτός αν το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ «εκστρατεύσουν» στη Μικρά Ασία και αποτρέψουν το «ξεπούλημα» της Τουρκίας στους Κινέζους…

    ..σαν κάπου να έχω ξαναδιαβάσει κάτι προειδοποιήσεις για τέτοιες εξελίξεις…. που να ήταν;…..που να ήταν;….

    1. kyriakos

      “Εκτός αν το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ «εκστρατεύσουν» στη Μικρά Ασία και αποτρέψουν το «ξεπούλημα» της Τουρκίας στους Κινέζους…”
      M να μια εξαιρετική ιδέα!!!! Ούτε στρατός ούτε αερπορία ούτε καν πυρηνικά όπλα. Με εξαγωγή συνδικαλιστών θα επιτεθούμε στους εχθρούς της πατρίδας!!

  3. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Παρ’όλες τις πολλές ενστάσεις έχω για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο (και δεν είναι της παρούσης να σχολιασω) η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν σχεδόν άριστη!! Πως να καταστρέψεις μία κατ’εξοχήν γεωργική χώρα (διαλύοντας και την κοινωνική συνοχή και την οικονομία) μέσα σε 30 χρόνια!! Πως τα (όποια) πλεονεκτήματα από την είσοδο στην ΕΟΚ μετατράπηκαν αποκλειστικά σε μειονεκτήματα.
    Για να διαλύσουμε την Ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία χρησιμοποιήσαμε άλλου τρόπους – περισσότερες πληροφορίες, αναλύσεις και πικρές ιστορίες για το θέμα αυτό διαβάστε και απευθυνθείτε στον ΚΚ!!
    ΥΓ. ;Aσχετο αλλά ακούω στο ραδιόφωνο για το φαστ-τρακ και μου ήρθε στο μυαλό μία λαμπρή ιδέα!! Αγαπητέ ΚΚ!!! Άργησες δέκα χρόνια!!! Εάν είχε ενταχθεί το SAFETRACK sto FAST TRACK τωρα θα ήσουν ο άρχοντας της πίστας!!!! Lord of the track!!! Μεγάλεεε… Aκόμα και τώρα δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάτι νέο! Να τ’ονομάσεις FAST & SAFE Tracks KosKav Ltd, με εδρα το Δουμπάι ή Τσανέλ Ισλάντς! Αλλά είσαι πολύ μίζερος, οπισθοδρομικός και χωρίς όραμα για να προωθήσεις προτζεκτςςςς αυτού του μεγέθους!!
    ΥΓ1. Και μην νομίζεις ότι δεν έχεις φίλους στα ΜΜΕ. Το Σάββατο οδηγώντας άκουγα την εκπομπή (ραδιο – Real Fm Θεσ/νικη) του Θεοφράστου με τον Στρατισίνο (Σ.Χ.). Κάποιο (απ’ ότι φαίνεται) εξακολουθούν να εκτιμούν την προσφορά μερικών …. απροσάρμοστών όπως η αφεντιά σου!!!!!!

  4. Οι μπλέ έκαναν τα Τοπικά κέντρα ανάπτυξης με σκοπό την τέχνική στήριξη των παραγωγών , τα στελέχωσαν μέσω ΑΣΕΠ με γεωτεχνικό προσωπικό, το εκπαίδευσαν αλλά δεν τα λειτούργησαν (πιστεύω διότι δεν πρόλαβαν).
    Οι πράσινοι τα διέλυσαν , έβαλαν το προσωπικό να μετράει πρόβατα , ως συνήθως, όμως θεωρητικά υπάρχουν για να δικαιολογούν τους μισθούς τους στους κουτόφραγκους (60% επιδότηση μισθών νομίζω πέρνουν).
    Με άλλα λόγια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΙΑ.
    Κλείνω με Ξενοφώντα:εύ μεν γάρ φερομένης της γεωργίας έρρωνται καί αί άλλαι τέχναι άπασαι, όπου δ΄άν αναγκασθή ή γή χερσαύειν, αποσβέννυται καί αί άλλαι τέχναι σχεδόν τι καί κατά γήν καί κατά θάλατταν.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d